L'espagueti d'espinac és una pasta fresca ecològica i de proximitat. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).
L'espagueti d'ou és una pasta fresca ecològica i de proximitat. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).
La tagliatelle d'espinac és una pasta fresca ecològica i de proximitat. És una pasta allargada, d'1 cm d'amplada aproximadament i de gruix finet. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).
La tagliatelle d'ou és una pasta fresca ecològica i de proximitat. És una pasta allargada, d'1 cm d'amplada aproximadament i de gruix finet. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).
El ravioli de vedella a les fines herbes és un aliment ecològic, de proximitat i social. Produït a la Fundació Onyar de Quart (Gironès).
Ravioli farcit de formatge blau i ceba caramelitzada. És un aliment ecològic, de proximitat i social. De gust molt intens. Produït a la Fundació Onyar de Quart (Gironès).
Ravioli ecològic farcit de tomàquet, alfàbrega i oliva. De proximitat i social. Produït per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).
El ravioli farcit d'espinac, poma i pansa ecològic, de proximitat i social. Està produït per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).
Ravioli farcit de xiitake i carbassó, ecològic, de proximitat i social. Està produït per la fundació Onyar de Quart (Gironès).
El ravioli de formatge de cabra i pastanaga és ecològic, de proximitat i social. Està produït per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).