RECUPEREM LLAVORS I GUSTOS

Dijous, 09 Febrer 2017 16:09

DEIXA'T ENDINSAR ALS PARATGES DE L'ALTA GARROTXA

Llocs autèntics i amb encant són llocs buscats, difícils de trobar, on no desconnectes sinó que connectes amb tu mateix. On la natura xiulen cants d’ocells lliures, les vaques mugeixen al ritme del pas del temps relaxat, on afloren espècies vegetals característiques de l’Alta Garrotxa, on el paisatge et parla de tu a tu entenent el seu passat. Només és en aquests escenaris on es poden viure experiències úniques, autèntiques, especials... Sant Miquel de Pera és un d’aquests preciosos espais.

La masia El Castell de Pera és una mas fortificat medieval declarat bé d’interès nacional. De façana amb pedra no treballada. Tres són els pisos de l’estructura; els baixos tenen tres grans arcades de mig punt, la planta del mig disposa d’una àmplia sala de convit i nombroses cambres i una eixida coberta per un empostissat que mira al costat de migdia i les golfes que antigament s’hi guardava gra i palla.

L’era del mas és una autèntica joia amb vistes que van des de la Garrotxa i fins a marina resseguint els sinuosos paisatges d’aquests terrenys tan feréstecs i culpidors. Deixes anar la vista i els sentits, i et transportes enmig de les soques dels arbres caiguts, resseguint l’escorça neta i pura dels arbres que donen vida al bosc garrotxí, les fulles caigudes després d’un temporal d’estiu... A qui no li agrada descobrir aquests paratges desconeguts de la natura de la nostra terra?

Sigueu benvinguts!