L'all és una planta típica del litoral mediterrani i que s'utilitza com a condiment picant de molts dels nostres menjars.
L'all tendre, tal i com indica el seu nom, s'arrenca quan està tendre, abans de la formació de la cabeça. De gust suau i boníssim per fer truites d'all tendre.
L´api és una verdura que se'n poden aprofitar els troncs i les fulles. Molt utilitzat per fer brous i també si és molt tendre, pot acompanyar a les amanides.
L'arròs basmati semi integral ecològic es caracteritza pel seu gust delicat i aromàtic. És una varietat de gra allargat i prim. I la coloració del gra és marronenca.
L'arròs blanc ecològic la seva procedència és catalana. De gra rodó i de color blanc i de cocció molt ràpida (aproximadament uns 18 minuts).
L'arròs integral ecològic és de forma rodona, de gra petit i de color marronós. Conserva un gran nombre de propietats en comparació l'arròs blanc, ja que se'n conserva la pellofa.
L'arròs nerone o negre ecològic és un arròs molt aromàtic i amb un punt de dolç. De gra allargat i color negre, molt bonic i original.
El bembó, és un pa de de motllo blanc típic per fer "bikinis" o torrades dolces. Elaborat amb farina ecològica i recobert amb llavors.
La bleda és una verdura originària de les costes europees i autòctona també a l'interior de la península Ibèrica. És un cultiu que es pot sembrar tot l'any, a la nostra zona.
La bleda mini, és una bleda però de dimensions reduïdes, quan les fulles són tendres i molt bones tan per amanir com per fer algun plat diferent. Les fulles i les penques són tendres.
La planta de la carbassa de cabell d'àngel és una planta rastrera i molt productiva.El fruit és arrodonit i de color xispejat blanc-verdós i conté llavors de color negre.
Ceba de forma ovalada i vermellosa i de textura tova. És una varietat pròpia de la zona de l'Empordà però s'ha extès el seu cutliu per tot el país.
El cigronet ecològic de Cal Martí (La Segarra) és un cigró de gra menut, de color groguenc-marronós i de forma rodona. Llegum de gust molt fi i deliciós.
La coca de forner de kamut està elaborada amb farina de kamut 100% ecològica. És la típica coca de forner amb sucre, però de gust molt més marcat.
Coca de forner ecològica cuita al foc de llenya i elaborada amb farina de blat ecològica mòlta al molí de pedra.
El pa croscat ecològic està elaborat amb farina semi integral d'espelta ecològica mòlta al molí de pedra.
El cucús integral ecològic és una sèmola de blat que es commercialitza pre-cuit, d'origen bereber. També es commercialitzen cucús d'espelta i de mill.
L'enciam fulla de roure, tal i com indica el nom, té les fulles en forma de fulles de roure, molt fines, de color vermell o verd i arrodonides.