La coca de forner de kamut està elaborada amb farina de kamut 100% ecològica. És la típica coca de forner amb sucre, però de gust molt més marcat.
Les magdalenes de kamut estan elaborades amb farina de kamut 100% ecològica. Molt nutritives, energètiques i originals.
El pa de kamut amb cereals és un pa de motlle, elaborat amb farina de kamut 100% ecològica i amb llavors molt diverses, que el fan un pa molt nutritiu i original.
La magadalena d'espelta ecològica està elaborada amb farina d'espelta ecològica.
El bembó, és un pa de de motllo blanc típic per fer "bikinis" o torrades dolces. Elaborat amb farina ecològica i recobert amb llavors.
El pa de coca ecològic està cuit al forn de llenya i elaborat amb farina de blat ecològica mòlta al molí de pedra. Cuit amb flama directa.
Coca de forner ecològica cuita al foc de llenya i elaborada amb farina de blat ecològica mòlta al molí de pedra.
El pa croscat ecològic està elaborat amb farina semi integral d'espelta ecològica mòlta al molí de pedra.
La soca és un pa de motlle integral amb cereals i llavors, elaborat amb farines ecològiques i massa mare de farina de blat ecològica.
Pa ecològic en forma de batard, elaborat amb farina blanca ecològica i una mica de farina de sègol i espelta.
Pa de pagès rodó elaborat amb farina blanca ecològica, amb massa mare de farina de sègol i una mica de llevat.