MENJA DE TOT! NO RENUNCIÏS MAI AL PLAER DE NOUS GUSTOS!

Gra de xeixa

La xeixa és una varietat de blat tou panificable, molt rústic i que resisteix molt bé les baixes temperatures. El seu rendiment és força baix però la qualitat de l'espiga molt alta.

Farina de fajol ecològica

La farina de fajol és el resultat de moldre el fajol. El fajol és un aliment poc conegut i cultivat en algunes zones de la Garrotxa amb unes propietats molt interessants.

 

Farina de sègol integral ecològica

El sègol és el cereal més rústic que es coneix i el seu rendiment és molt inferior si el comparem amb el blat comú. Antigament a Catalunya, es cultivava en zones d'alta munatanya.

Farina d'espelta semi integral ecològica

L’espelta és una varietat de blat antiga més nutritiva, gustosa i molt apreciada per facilitar la digestió. És la mare dels blats actuals. És un cereal poc productiu.

Arròs integral ecològic

L'arròs integral ecològic és de forma rodona, de gra petit i de color marronós. Conserva un gran nombre de propietats en comparació l'arròs blanc, ja que se'n conserva la pellofa.

Mill ecològic

El mill ecològic és un cereal petit, de forma rodona i de color groc. De gust suau, molt versàtil i no conté gluten. Molt consumit a Europa fins l’arribada de la patata i el blat. De fàcil digestió.

Llentia vermella ecològica

La llentia vermella és un llegum de dimensions reduïdes, de textura fina, de forma arrodonida i aplanada i de color ataronjat. Aquesta varietat no té pellofa.

Llentia pardina ecològica

La llentia pardina ecològica de Cal Martí és un llegum de dimensions petites, de color marró, de forma aplanada i arrodonida i de textura molt suau.

Fajol o blat sarraí ecològic

El fajol o blat sarraí és un gra molt nutritiu, de forma triangular, de coloració groguenca i amb un gust molt peculiar (difícil de definir). No conté gluten.

Cuscús integral ecològic

El cucús integral ecològic és una sèmola de blat que es commercialitza pre-cuit, d'origen bereber. També es commercialitzen cucús d'espelta i de mill.

Cigronet ecològic

El cigronet ecològic de Cal Martí (La Segarra) és un cigró de gra menut, de color groguenc-marronós i de forma rodona. Llegum de gust molt fi i deliciós.

Arròs nerone ecològic

L'arròs nerone o negre ecològic és un arròs molt aromàtic i amb un punt de dolç. De gra allargat i color negre, molt bonic i original.

Arròs blanc ecològic

L'arròs blanc ecològic la seva procedència és catalana. De gra rodó i de color blanc i de cocció molt ràpida (aproximadament uns 18 minuts).

 

Arròs basmati semiintegral ecològic

L'arròs basmati semi integral ecològic es caracteritza pel seu gust delicat i aromàtic. És una varietat de gra allargat i prim. I la coloració del gra és marronenca.