RECUPEREM LLAVORS I GUSTOS

Dilluns, 29 Setembre 2014 07:26

Showcooking a La Vinyeta

El dissabte 4 d'octubre, estarem a terres empordaneses, més concretament al Celler de La Vinyeta (Mollet de Peralada) on es realitzarà un taller de cuina ecològica.

Pratdesaba es dedicarà a fer les explicacions sobre la recuperació de varietats d'horta i portarà diferents llavors i verdures de varietats autòctones, Icookit en cuinarà 3 receptes molt originals i gustoses i el Celler La Vinyeta ho remullarà amb el seus fantàstics vins.

A partir de les 11 del matí fins a les 2 del migdia estarem gaudint del showcooking Horta i Volta. Estem molt contents i il·lusionats de poder participar en una activitat a un lloc tan entrenyable i amb un projecte tan bonic com és La Vinyeta.

CUINA ECOLÒGICA
Icookit i verdures Pratdesaba
Dissabte 4 d’octubre d’11 a 14 h

Mariona de Pratdesaba és una jove agricultora que ens portarà productes d’horta ecològica de varietats antigues i autòctones! www.pratdesaba.cat. I l’equip d’Icookit ens ensenyarà a cuinar-ne plats plens de glamour.

• Explicacions de la Mariona sobre l’horta i els seus productes

• Taller de cuina de tres meravelloses receptes:
 Crema tèbia de pastanaga amb formatge, poma i remolatxa
 Confit d’ànec amb salsafins
 Sopa de fruits vermells amb ravioli de pinya i coco

• Tastet de la feina feta amb els vins del celler

Preu del taller: 25€ per persona
Reserves a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / T 647 748 809 i a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / T 609 140 195

* Opcional: es pot complementar amb un dinar entre vinyes de pa amb tomata i taules de formatges i embotits, postre, cafè i vins del celler per 12€ per persona