La llet fresca bio prové de vaques que pasturen i s'alimenten de cultius ecològics. És una llet sencera pasteuritzada i sense homogenitzar. Prové de Can Garriga de Maià de Montcal (La Garrotxa).
La llimona és un cítric de pell groga i rugosa, de forma ovoide i de gust àcid. És una de les fruites més medicinals que es coneixen (ajuden a curar el mal de coll i refredats).
La magadalena d'espelta ecològica està elaborada amb farina d'espelta ecològica.
Les magdalenes de kamut estan elaborades amb farina de kamut 100% ecològica. Molt nutritives, energètiques i originals.
Mèsclum mini per amanides. Fulles molt tendres i de mida petita, de diferents textures, coloracions i gustos. Amb varietats locals incloses. Per fer amanides i acompanyar carns o peixos.
El mill ecològic és un cereal petit, de forma rodona i de color groc. De gust suau, molt versàtil i no conté gluten. Molt consumit a Europa fins l’arribada de la patata i el blat. De fàcil digestió.
La mizuna és una espècie de fulla verda, de la familia de les Bràssiques originària del centre d'Àsia. De sabor suau, una mica picant i molt refrescant, una mica semblant a la mostassa.
Ous ecològics provinents de gallines que pasturen i que s'alimenten amb gra ecològic i restes vegetals. Produïts a la provincia de Girona.
El pa de coca ecològic està cuit al forn de llenya i elaborat amb farina de blat ecològica mòlta al molí de pedra. Cuit amb flama directa.
El pa de kamut amb cereals és un pa de motlle, elaborat amb farina de kamut 100% ecològica i amb llavors molt diverses, que el fan un pa molt nutritiu i original.
Pa de pagès rodó elaborat amb farina blanca ecològica, amb massa mare de farina de sègol i una mica de llevat.
Pa ecològic en forma de batard, elaborat amb farina blanca ecològica i una mica de farina de sègol i espelta.
Pak choi mini, de fulla cruixent i molt tendre i de tija blanca. Molt bo per les amanides o bé saltejat al wok amb pollastre i altres verdures d'acompanyament.
La pastanaga nantesa és cilíndrica de color taronja i bastant allargada. És una varietat molt coneguda i molt utilitzada en les cuines del nostre país.
És una patata de pell blanca i molt fina De carn tova i molt fàcil de pelar. No són de dimensions gaire grans i la productivitat tampoc és molt elevada.
El plàtan és una fruita allargada i arquejada, de pell groguenca i llisa i de polpa farinosa. El plàtan és un símbol identificatiu de les Illes Canàries ja que la producció n'és molt important.
La poma és una fruita de forma arrodonida, de pell llisa i la polpa i gust variable segons la varietat. El cultiu de la poma és molt important a l'Empordà i a la provincia de Lleida.
El porro és una hortalissa molt versàtil que es pot utilitzar, des de l'elaboració de cremes de verdures, per a sofregits o bé el consum en cru en amanides.