MENJA DE TOT! NO RENUNCIÏS MAI AL PLAER DE NOUS GUSTOS!

Enciam llengua de bou o cua d'oreneta

Origen de les llavors: Joan de Sant Dalmai.

L'enciam cua d'oreneta o llengua de bou es caracteritza per tenir unes fulles molt dentades i fines. 

 

Espagueti d'espinac eco

L'espagueti d'espinac és una pasta fresca ecològica i de proximitat. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).

Espagueti d'ou eco

L'espagueti d'ou és una pasta fresca ecològica i de proximitat. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès). 

Espinac

L'espinac és una verdura que se'n consumeixen les fulles quan són ben tendres i de color verd fosc. Es pot cuinar de mil i una maneres i és boníssim amb un raig d'oli d'oliva verge extra ecològic.

 

 

Fajol o blat sarraí ecològic

El fajol o blat sarraí és un gra molt nutritiu, de forma triangular, de coloració groguenca i amb un gust molt peculiar (difícil de definir). No conté gluten.

Farina d'espelta semi integral ecològica

L’espelta és una varietat de blat antiga més nutritiva, gustosa i molt apreciada per facilitar la digestió. És la mare dels blats actuals. És un cereal poc productiu.

Farina de fajol ecològica

La farina de fajol és el resultat de moldre el fajol. El fajol és un aliment poc conegut i cultivat en algunes zones de la Garrotxa amb unes propietats molt interessants.

 

Farina de sègol integral ecològica

El sègol és el cereal més rústic que es coneix i el seu rendiment és molt inferior si el comparem amb el blat comú. Antigament a Catalunya, es cultivava en zones d'alta munatanya.

Formatge fresc Rocapastora ecològic

El formatge fresc Rocapastora es produeix a Maià de Montcal (Garrotxa) a la Finca de Can Garriga de forma ecològica.

Germinat de fajol

Germinat de gra de fajol, no conté gluten i conserva les propietats del fajol. Es tracta d'un germinat de 3 dies. De gust farinós i amb un regust final de cacau. Es pot consumir en cru o bé saltejat. 

Germinat de ravenet

El germinat de ravenet, de gust intens, picant i molt cruixent. És un germinat d'uns 6-7 dies i conté les propietats del ravenet intactes. Molt interessant per acompanyar amanides o carns. Es menja cru.

Germinat de rúcula

Germinat de rúcula cultivata, de gust molt intens, molt bo per acompanyar altres verdures i hortalisses, carns o per amanides. De dimensions reduïdes. Es tracta d'un germinat de 5 dies.

Germinat de xeixa

Germinat de blat xeixa, ric en minerals i conservant totes les propietats de la llavor. El gra de la xeixa l'hem sotmès a humitat i a temperatura durant 3 dies i d'aquí el resultat d'aquest gustós germinat.

Gra de xeixa

La xeixa és una varietat de blat tou panificable, molt rústic i que resisteix molt bé les baixes temperatures. El seu rendiment és força baix però la qualitat de l'espiga molt alta.

Iogurt bio natural

El iogurt bio natural més simple per aconseguir el gust genuí i més pur. Elaborat a la comarca de la Garrotxa de forma artesanal.

La Soca

La soca és un pa de motlle integral amb cereals i llavors, elaborat amb farines ecològiques i massa mare de farina de blat ecològica.

Llentia pardina ecològica

La llentia pardina ecològica de Cal Martí és un llegum de dimensions petites, de color marró, de forma aplanada i arrodonida i de textura molt suau.

Llentia vermella ecològica

La llentia vermella és un llegum de dimensions reduïdes, de textura fina, de forma arrodonida i aplanada i de color ataronjat. Aquesta varietat no té pellofa.