RECUPEREM LLAVORS I GUSTOS

Dilluns, 16 Març 2015 21:11

Taller de cuina ecològica i local

Recuperant gustos i llavors seria el resum del taller que portarem a terme el dia 12 d'abril a les 11:00 del matí, al celler La Vinyeta de Mollet de Peralada.
Des de la web de La Vinyeta, defineixen el taller de la següent manera: Assaborirem els gustos locals amb horta ecològica i de temporada i els vins de La Vinyeta. Ens endinsarem en el món del camp de la mà d’una jove agricultora que ha recuperat llavors antigues i del seu cultiu n’ha fet un mitjà de vida. Ens explicarà com treballa i cuinarem algunes receptes originals. Acabarem desgustant la feina feta amb els vins del celler. I parlant de llavors... podrem tastar la nova anyada del vi blanc Llavors, la última creació de La Vinyeta.

Serà un dia per despertar el paladar combinant les verdures i el vi ;) 

 

Xicuina, en mans de l'Anna, cuinaran les diferents verdures de temporada de forma original...

El preu del taller és de: 15,00 € adults, 8,00 € menors de 12 anysi gratuït menors de 3 anys.

 

Podeu reservar la vostra plaça a través del nostre mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a través del mail del celler Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us esperem doncs amb els braços oberts!